Tömítők

Speciális kenhető vízszigetelés
Alkalmazható tetők, teraszok, födémek, vizes helységek üzemi víz elleni szigetelésére.

Kiadóssága: Átlagos kiadósság: 2,5 m2 / liter. Ez függ a kívánt rétegvastagságtól.

Felhasználás: A felhordás történhet ecsettel vagy hengerrel több vékony rétegben. A sarkoknál és éleknél üvegszálas háló alkalmazása javasolt. Ezután a felületet lássuk el burkolattal, ezáltal egy teljesen vízzáró felületet érhetünk el.  Használat előtt a kezelendő felületet meg kell tisztítani, és az esetleges repedéseket, lyukakat tömíteni kell.

Alkalmazható 5°C és 40 °C hőmérséklet között.

.

Hydrofinish matt/opaco    fényes/lucido   selyemfényű/satinat

Vizes bázisú akril emulziós kötőanyagú univerzális felhasználhatóságú kiemelkedő minőségű festék beltéri felületekre.

Mindenféle nehézfém adaléktól, mérgező anyagoktól mentes, szagtalan.

A termék fő jellemzője a már festett felület moshatósága, amely minden jellegű tisztításnak ellenáll, nem sárgul és a felületén a piszok nem tapad meg. Rendkívül könnyű felhasználhatósága, szagtalansága különösen javasolttá teszi rosszul szellőző zárt helyen való felhasználását bármely felületen. A festendő felület kellő alapozását, előkészítését követően kiválóan alkalmazható fal, fa, fém (egyéb)  felületeken.  A falfelület alapozása Universal fix mélyalapozó használatával történjen, 100%os hígításban vízzel,  így biztosítva már az első réteg homogenitását és minimálisra csökkentve a glettelt felület szívósságát. Felületi hibák, repedések, lyukak eltömítésére használjunk Verostucco tömítő glett anyagot.  A festést javasolt két rétegben elvégezni, 10%-os hígítással, a két réteg között 12 óra száradási idő betartása mellett.

Száradás: Felületen 1 óra, teljes száradás: 24 óra
Kiadósság: 13-15 m2/liter Hígítás: 10% vízzel, szórásnál 15%-ig
Alkalmazás: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva.
A festést javasolt két rétegben elvégezni! Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint fűrészporos tapéták festésére. 

Színezés: ARLECCHINO univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színben. Kiszerelés: 1,25 liter , 5 liter, 10 liter.

Univerzális tömítő és javító glett

Kiváló minőségű, szintetikus, vizes alapú használatra kész, beltéri glett. Mindenféle, (fa,- fal,- cement és gipszes alapú) felületre felvihető, valamint fém felületek kismértékű javítására is alkalmazható. Repedések, lyukak, eltüntetésére szolgál. Tökéletes restaurálásnál, vakolatok javításánál. Jól csiszolható, matt fehér felületet képez. A száradás és kiadóság a felhasznált anyag vastagságától függ. A kész felület bármilyen típusú festékkel átfesthető.