Színezők

Univerzális színező paszta

 

Tulajdonság: Alkalmazható diszperziós, zománc,olaj, lakk, mész, temperafestékek színezőjeként. Alkotóelemeinek köszönhetően kitűnő színező erővel rendelkezik, ami természetesen függ a színezendő anyag összetételétől, időjárásálló, felhasználása egyszerű.

Színválasztéka lehetővé tesz majdnem minden elképzelhető szín kikeverését. Színek: 17 alapszín, amelyek között a fehér is megtalálható.

 

Alkalmazás: A termék nem használható önmagában, csak más festékek színezőjeként.

Alapos felrázás után az elérni kívánt színtől függően a kívánt mennyiség elkeverendő az alap festékkel, oldhatósága kiváló. Ajánlott, hogy a színezőanyag mennyisége ne haladja meg a 7-10%-ot mert az megváltoztathatja az alap festék jellemzőit.  Önmagában festésre nem alkalmas!

Homlokzat festék erős színekben,színezőként és festékként egyaránt használható.                      
Magas minőségű színező beltéri és kültéri vizes falfestékek részére. Egyszerű,problémamentes,kedvező áru megoldást kínálnak bármilyen szín előállítására. Minőségénél fogva kizárhatjuk a festék foltosodását,fedési problémákat,javítja az alapfesték tulajdonságait. Korlátlan mennyiségben adagolható a hozzáadott mennyisége növeli a kiadóságot. Végtelen számú színárnyalat előállítására alkalmas, mivel a színek egymással is keverhetők.

A színkártyában bemutatott színek a színezendő festék minőségétől függően árnyalatban eltérhetnek. A kikevert színből végezzünk próbafestést mert a végleges szín a száradás után jön létre

Színező koncentrátum

Vizes bázisú és szintetikus festékek magas szintű színezésére használható. Kötőanyagot nem tartalmaz, csak színezésre alkalmas. Alkotóelemeinek köszönhetően kitűnő színező erővel rendelkezik, ami természetesen függ a színezendő anyag összetételétől. Időjárásálló, felhasználása egyszerű. A fény és atmoszférikus hatásokkal szemben rendkívül ellenálló.

Használat előtt felrázandó!

A színezés kis adagokban (max: 8 %) történhet. A színezett anyagot alaposan fel kell keverni. Színválasztéka lehetővé tesz majdnem minden elképzelhető szín kikeverését. 12 színben kapható melyek egymással keverhetőek.