Színezők

Totocolor

Univerzális színező paszta.

Leírás

Alkalmazható diszperziós, zománc,olaj, lakk, mész, temperafestékek színezőjeként. Alkotóelemeinek köszönhetően kitűnő színező erővel rendelkezik, ami természetesen függ a színezendő anyag összetételétől, időjárásálló, felhasználása egyszerű.

Alkalmazás

A termék nem használható önmagában, csak más festékek színezőjeként.

Alapos felrázás után az elérni kívánt színtől függően a kívánt mennyiség elkeverendő az alap festékkel, oldhatósága kiváló. Ajánlott, hogy a színezőanyag mennyisége ne haladja meg a 7-10%-ot mert az megváltoztathatja az alap festék jellemzőit.  Önmagában festésre nem alkalmas!

Színek

Színválasztéka lehetővé tesz majdnem minden elképzelhető szín kikeverését. 17 alapszín, amelyek között a fehér is megtalálható.

universal casati

Színező koncentrátum.

Leírás

Vizes bázisú és szintetikus festékek magas szintű színezésére használható. Kötőanyagot nem tartalmaz, csak színezésre alkalmas. Alkotóelemeinek köszönhetően kitűnő színező erővel rendelkezik, ami természetesen függ a színezendő anyag összetételétől. Időjárásálló, felhasználása egyszerű. A fény és atmoszférikus hatásokkal szemben rendkívül ellenálló.

Alkalmazás

Használat előtt felrázandó!

A színezés kis adagokban (max: 8 %) történhet. A színezett anyagot alaposan fel kell keverni.

Színek

Színválasztéka lehetővé tesz majdnem minden elképzelhető szín kikeverését. 12 színben kapható melyek egymással keverhetőek.