Felhordás: Az alapfelületre, max. 1:4 arányú hígítással, ecsettel, kefével, vagy airless szórással, azt bőven átitatva hordjuk fel. A hígítás arányát, az alapfelület szívóképességének függvényében határozzuk meg. Hígítatlan felhasználását, nem ajánljuk.

Száradási idő: +20 °C és 65%-os relatív páratartalom mellett kb. 2–3 óra múlva megszárad. A száradási időt, a magas páratartalom és alacsony hőmérséklet befolyásolhatja.

Munkaeszközök: használat után azonnal, vízzel kell tisztítani.

Vakolat Erősítő Mélyalapozó

Felhasználási terület: Gipsztartalmú alapfelületek, gyári kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül- és beltéri festések alapozására javasolt. Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész- és ásványi festékek maradékainak megszilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére, valamint papír- és kasírozott szigetelőtapéták védőbevonataként.

Alapfelületek: Az alapfelületnek, tisztának, száraznak és hordozóképesnek kell lennie. A régi, lazán tapadó bevonatokat , enyves festékeket, tapétát , távolítsuk el. A repedéseket, mélyedéseket glettanyaggal, gletteljük át.